Den lilla lokala klinken med den stora tekniken


BIOHACKING | PERSONLIG TRÄNING

Bio Logic Sweden

Norrtullsgatan 39C 

ODENPLAN 

Om oss

Historia


Klinken startades ute på Lidingö av grundarna Victoria och Daniel 2020. Victoria har lång erfarenhet inom sjukvården som sjuksköterska, både inom akutsjukvården men också inom skönhetsbranschen. Daniel har stor erfarnhet som personlig tränare och Team Leader på en av Sveriges största gymkedjor, och hade även ansvar över en av kedjans mest etablerade PT-team.


Daniel och Victoria ville kombinera deras kompetens och startade Bio Logic Sweden som första Bio Hacking klink med Cryokammare och andra behandlingar inom närliggande område. Målet är att lyfta fram ny teknik till en bred massa, så att alla ska kunna ta del av biohacking för att optimera sin hälsa. Hälsokliniken vid Odenplan har idag ca 30-60 besökare varje dag, som kommer för att göra olika behandlingar som Insculpt, Cryokammare eller andra köldbehandlingar. 


Med tiden har Bio Logic utvecklats till en avdelning i Gamla Stan där vi kombinerar biohacking med personig träning för att optimera hälsa maximalt. Bio Logic sammarbetar med The House Salubirty och har behandlingsrum och PT-verksamhet i deras exklusiva och lyxiga lokaler. 

Erfarenhet


Sedan vi startade verksamheten har tiotusentals behandlingar ägt rum hos Bio Logic och lika många människor har fått hjälp att optimera sin hälsa och må bättre.

12000 personer har besökt cryokammaren som funnits hos oss i två år, vilket resulterat i att Bio Logic har störst erfarenhet av cryoterapi i hels Sverige. 

Våra besökare


Våra trogna och fantastiska kunder är många, och bredden på olikhet får man leta efter. Vi har topp-atleter i alla sporter som kommer för återhämtning och för att optimera sin fysiska kapacitet. Men också en stor och bred massa i alla åldrar med helt olika syften som är hos oss dagligen. Vill du stärka immunförsvaret, få en bättre sömn, läka snabbare, bli starkare, gå ner i vikt eller förbttra hälsan generellt för att kunna få ett liv med bättre kvalitet - kom till oss och vi hjälper dig! 


Varje dag har vi mängder med influensers, kändisar och atleter som tränar på elit och landslagsnivå. Varje dag har vi äldre och yngre personer som vill förbättra hälsan, är nyfikna på biohacking och varje dag vill vi och gör vi vårt yttersta för att utibilda och sprida det vi tror på.

Bara för att alla ska kunna ta del av framtidens teknik och må bättre i vardagen! 


Team Bio Logic

Kontakta oss om du har frågor!