NYA RUTINER, ÖPPETIDER, RIKTLINJER OCH TJÄNSTER INFÖR

BIO LOGIC SWEDEN GÅR IN I NY FAS


Vi har under två år haft en etableringsfas där vi utvecklat våran klinik och vårat varumärke för att kunna anpassa oss efter behov och marknad. 


Nu går vi in i nyare tider, en ny fas, vid ett nytt år och kommer därför ändra lite rutiner och riktlinjer. Vi har hittills varigt väldigt flexibla och givmilda för att vi varit nya på marknaden men är nu tvungna att ändra vissa förhållningssätt. 


Med det säger vi inte att vårt kundbemötande kommer bli sämre utan tvärtom så kommer vi satsa mer på att din upplevelse kommer kännas minst lika bra om inte bättre när du besöker oss. Vi hoppas att du som kund hos oss har full förståelse för våra förändringar. Vi är fortfarande relativt nya på marknaden med ny teknik och vi försöker hela tiden anpassa oss för att kunna erbjuda det absolut senaste i kombination med klassiska behandlingar/tjänster för att kunna optimera till en bättre hälsa.


MVH verksamhetschef Daniel Luthman

NYA ÖPPETIDER 2024

Vi har hittills under vår etablering haft öppet så mycket vi bara kunnat men nu kommer vi anpassa öppettiderna en aning.

Mån 10-20     Fre 10-18        

Tis    08-18     Lör 10-18      

Ons  10-20     Sön 10-16 

Tor   08-18       

BETYDLIGT MYCKET MINDRE KAMPANJER

Vi har under våra två första etableringsår varit väldigt generösa med kampanjer. Nu kommer vi max ha en större kampanj en gång per säsong. Har vi erbjudande kommer det vara specifikt riktade vid exempelvis event eller mot någon specifik målgrupp för ett särskilt syfte.

HÅRDARE REGLER VID SENT AVBOK

Vi har hittills varit väldigt flexibla när det gäller avboka närmare än 24 timmar innan bokat tid. Nu kommer vi bli hårdare att följa våra riktlinjer att dra ett klipp vid sent avboka eller fakturera beloppet vid no show. 

STÖRRE UPPMANING ATT TA MED EGNA PLAGG TILL CRYOKAMMAREN

Vi kommer i fortsättningen uppmana alla mer att ta med egna plagg. Det kommer finnas vissa låneplagg och vi har redan idag riktlinjer att man ska ta med eget men för många har det blivit en vana att låna av oss. Vi kommer inom kort sälja tyg-munskydd som man kan återanvända eller ta en mindre avgift för engångs munskydd.  


TILLÄGG SOM REGEL NÄR MAN GÅR FLERA I CRYOKAMMAREN

Fram till nu har vi varit väldigt givmilda att man kan ta med en vän utan kostnad i cryokammaren. För alla köp som görs efter år 2023 kommer vi som regel att alltid följa rutinerna att ta en avgiften på 150kr för extra person. 


EXKLUSIVARE MILJÖ FÖR INSULPT-BEHANDLINGEN

Vi har nu skapat en något exklusivare miljö i Insculpt-rummet där man behandlas ensam istället för att ha två maskiner i samma rum. Rummet är nu anpassat så man har rummet helt själv plus att vi har försökt att göra så det känns ännu mer mysigare och lite lyxigare i det rummet.


NY AVGFIT FÖR 6 MIN I CRYOKAMMAREN

Hittills har man kunnat stå upp till 6 min i cryokammaren (med eget ansvar). Efter nyår kommer vi ta en extra avgift om man vill stå över 5 min (fortfarande max 6 min) på 100kr. Detta är för att det tar extra lång tid för kammaren att sjunka till rätt temperatur igen och för att vi ofta så har vi väldigt hög belastning. OBS: Denna extra avgift kommer vi endast ta på de klippkort som är köpta under 2024 och framåt. Köpta behandlingar innan kan man fortfarande gå upp till 6 min. 


SUCCESSIVT AVVEKLA CRYO T-SHOCK

Inom snar framtid kommer vi sluta behandla med Cryo T-shock dvs, fettfrysning och fysioterapi. Vi vill gå med större inriktning mot hälsa än estetiska behandlingar. De som köpt paket kommer givetvis kunna gå klart sina behandlar och vi kommer rekommendera våra kunder andra klinker som utför samma behandling om man vill fortsätta hos dem. 


ERBJUDA KLASSISK MASSAGE

Fler av vår personal utbildar sig nu till massageterapeut och vi erbjuder redan nu klassisk massage både på kliniken vid Odenplan och vid vår verksamhet i Gamla Stan. Vi tror stark på kombinationer med massage och våra andra behandlingar för att förbättra hälsan och därav vill vi utveckla oss och kommer  erbjuda massage. 


RÖDLJUS BEHANDLING 

Vi har som mål att inom kort kunna erbjuda helkropps rödljus-behandling då vi stark tror och vet att detta är en extremt bra behandling för hälsan.


01

Daniel Luthman

Verksamhetschef

Tack för förståels för våra förändringar inför år 2024! Det är inte lätt idag att starta en ny verksamhet med helt nya och okända behandlingar för den svenska marknaden. 


Vi på Bio Logic gör allt vi kan för att vi ska kunna bli väl etablerade och kunna finnas länge och kunna erbjuda dig som kund det absolut bästa på marknaden med så god kundservice vi kan. 


Det innebär en del förändringar och anpassningar med tiden för att hitta rätt. Nu går vi in en ny fas för företaget och vi hoppas att du följer med oss och kommer till oss ofta!