Bio Logic in the House

Personlig Träning

Gamla Stan, Skeppar Karls Gränd 4 

Tel 073-086 55 37

Träna med våra licensierade Personlig Tränare

i ett av Stockholms lyxigaste privatgym som ligger centralt i Gamla stan

Personlig träning på högsta nivå i Stockholms mest exklusiva gymmiljöer


Bio Logic har utvecklat sitt koncept med personlig träning i ett privatgym med exklusiva och lyxiga lokler som ligger i Gamla Stan. I dessa lokaler har vi både PT-verksamhet men också ett behandlingsrum där vi har Insculpt. 


Vi vet att kombinationen av Insculpt och träning är oslagbart bra för många olika syften. Allt från viktminskning till att bygga styrka och muskler samt rehabsyften. 


Vi har däför utvecklat denna del av Bio Logic där vi har kan erbjuda både tradionell PT-träning på riktigt hög nivå med Lic. Personlig Tränare, som har lång erfarenhet inom tränings-branschen. De är även utbildade i Bio Logics andra behandlingar. 

Bio Logic Sweden

Bio Logic i sammarbete med The House Salubrity. 


Bio Logic har ett behandlingsrum hos The House Salubrity där vi utför Insculptbehndlingar, vilket är en lokal EMS träning. Där vi också har PT verksamhet med licensierade Personliga Tränare.


Våra kunder kan antingen träna 1 timme (PT60) som tradionell träning där vi individuellt anpassar din träning efter dina mål och syften.

Men vi erbjuder även en fantastisk kombination totalt 1 timme med Insculpt 30 min och 30 min träning (PT30).  

Gamla Stan, Skeppar Karls Gränd 4 

Vårat utbud på Bio Logic in the House

PRISER


Våra tre alternativ på Bio Logic in the House består av Personlig Träning PT60, Insculpt plus träning PT30 och även endast Insculpt. Alla tre alternativen kan köpas i olika paket.

OBS! Endast Insculpt kan göras både i Gamla Stan och vid Odenplan.  

PT60


1 timme                 1100 kr

3 klipp PT60          2700 kr

10 klipp PT60        8000 kr

Personlig Träning sker endast vid gymmet och mottagningen i Gamla Stan. Vi har Lic. Personlig Tränare som själva idrottar på elitnivå och som har lång erfarenhet inom träning. Hög kvalitet på träning garanteras. 

Insculpt + PT


3 pack Insculpt 30 min + PT30          6400kr

10 pack Insculpt 30 min + PT30        19000 kr

Kombinationen med Insculpt och träning är otroligt effektiv eftersom att man först får en otrolig muskelkontakt och sedan tränar med våra Licensierade personliga tränare. Detta leder till att du får ett bättre resultat och därav når dina mål snabbare.

Öppnings

KAMPANJ


För att du ska få chansen att prova vår kombination har vi just nu ett fantastiskt öppnings erbjudnade (gäller till 12/24-2023)

Gamla Stan, Skeppar Karls Gränd 4 

3 st PT60 + 2 st Insculpt

2700:- 


Insculpt-behandlingarna kan du göra både på Odenplan och

i Gamla stan. 


Ta del av kampajen eller om du har frågor

Kontakta ansvarig för vår PT-verksamhet och för vår avdelning i Gamla Stan. Du kan även kontakta receptionen vid Odenplan. 


Jonas R 

073-086 55 77

jonas@biologicsweden.se

Lic Personlig Tränare 

Elit-basket spelare

Utvalda Personliga Tränare från Bio Logic kan träna dig i en av Stockholms mest exklusiva privatgym - The House Salubrity

INSCULPT 

I Gamla Stan har vi insculpt eller insculpt i kombination med Personlig träning.  En otroligt bra kombination som vi är enda i Sverige att erbjuda och garanterat i sådna lyxiga lokaler. 

25 000 Muskelkontraktioner med Insculpt för att sedan direkt gå på 30 min PT träning. En kombination för att opimera på hög nivå. 

The House Salubritys egna verksamhet

Personlig Träning med handplockade Lic Personlig Tränare och gruppklasser. Endast träing med PT eller i klasser.

Bio Logic in The House 

Gamla Stan, Skeppar Karls Gränd 4 

Tel 073-086 55 37

Bio Logic har ett koncept med personal som både har lång erfarenhet av Biohacking och är licensierade personliga tränare. Därför får du en effektiv och utförlig träning med snabba resultat.